Aftermovie Crea Weekend

Nieuws

Heb jij de aftermovie van de voorjaarseditie van Crea Weekend Hardenberg al gezien? Kijk met ons mee en geniet nog even na. Laat je meeslepen door de sfeer, leuke activiteiten en gastvrije standhouders. Zien wij jou de volgende editie weer terug?

Crea Weekend Voorjaar 2019 vond plaats op 12, 13 & 14 april in Evenementenhal Hardenberg. We hebben genoten van een gezellige creatieve editie. Er was van alles te doen en beleven, zoals shoppen, workshops volgen, inspiratie opdoen en alles leren over de nieuwste trends en ontwikkelingen op creatief hobbygebied! Wat heb jij allemaal gedaan?

Ben jij er de volgende editie ook weer bij?  Je bent welkom op 18, 19 & 20 oktober 2019 in Evenementenhal Hardenberg voor weer een nieuw creatief feestje. Tot dan!

Laat een reactie achter

Crea Weekend

verplaatst naar

16 t/m 18 oktober 2020

Evenementenhal Hardenberg

Wij hebben als organisatie de berichten rondom Corona de afgelopen dagen goed in de gaten gehouden en natuurlijk gistermiddag de tijd genomen om de maatregelen van het kabinet op ons in laten werken. De maatregelen zijn geldig tot eind maart, onze beurs is medio april gepland. Omdat het volstrekt onbekend is hoe de situatie zich de komende weken gaat ontwikkelen, hebben wij als organisatie het moeilijke besluit genomen om de voorjaarseditie van Crea Weekend Hardenberg te verplaatsen naar 16 t/m 18 oktober.