Deelnemen aan crea weekend

Dit is Crea Weekend

Een dag vol creativiteit

Een dag vol creativiteit

Crea Weekend is hét event voor de echte creatieveling! Tijdens Crea Weekend ontmoet u dé creatieveling die houdt van creativiteit en DIY. Van sieraden, groen decoratie en scrapbooking tot haakwerken, schilderen, bakken en nog veel meer. Alle creatieve hobby’s zijn welkom op ons event! Twijfelt u of uw branche er tussen past? Neem met ons contact op.

Shop till you drop

Shop till you drop

U heeft de kans om de bezoeker kennis te laten maken met uw producten en uw ideeën te delen. Het grote voordeel van deelname is dat de klant naar u komt! U ontmoet in drie dagen tijd een groot aantal klanten en heeft de mogelijkheid uw product op een unieke manier te presenteren. 84% van de bezoekers is opzoek naar nieuwe creatieve inspiratie!

Heel veel workshops

Heel veel workshops

De beleving van de bezoeker staat tijdens Crea Weekend centraal. Naast de verkoop van spullen worden er daarom veel workshops, demonstraties en masterclasses gegeven. Bent u de haakheld met een nieuwe techniek of bent u de een van de beste in scrapbooking? Lijkt het u leuk om workshops te verzorgen of een masterclass te geven tijdens Crea Weekend? Dan zijn wij op zoek naar u!

Samen staan we sterk!

Organisatiebureau Plan Effect heeft meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van grote en kleine evenementen. De kennis en ervaring van exposanten, partijen en bijbehorende communities staan bij ons altijd voorop. We denken graag met u mee over de invulling en zijn in staat om u van A tot Z te ondersteunen in aanloop naar uw beursdeelname . Zo kunt u zich compleet focussen op uw eigen doelstellingen.

In de spotlight

Workshops / Demonstraties

Biedt u een workshop of demonstratie aan op Crea Weekend? Wij geven hier graag wat extra aandacht aan. Lever via onderstaande button tekst (maximaal 50 woorden) en wat foto’s hierover aan. Wij gebruiken dit voor onder andere de website, sociale media en onze event special.

MIJN WORKSHOP INFORMATIE AANLEVEREN

Wat kunt u van ons verwachten?

Advies op maat

Advies op maat

Als beursorganisatie staan wij altijd tot uw beschikking en helpen u graag met al uw vragen voor, tijdens en na beurs. Wij kijken graag met u mee naar verschillende mogelijkheden om uw deelname extra bijzonder te maken. Neem contact op om met ons te overleggen

Gratis promotiemateriaal

Gratis promotiemateriaal

U ontvangt van ons een pakketje flyers en een aantal toegangskaarten om uit te delen aan uw klanten. Zo kunt u uw relaties uitnodigen voor de beurs. Ook stellen wij een online media kit voor u samen met verschillende banners en foto’s om uw deelname online te promoten aan uw doelgroep. Als de media kit beschikbaar is, kunt u deze hier vinden.

Standhoudersbadges

Standhoudersbadges

De standhoudersbadges zullen uitgereikt worden op de beurs.

Het is gratis parkeren voor zowel standhouders als bezoekers.

Praktische informatie

Locatie

Locatie

Energieweg 2, Hardenberg
+31 (0)529-462332
info@planeffect.com

Openingstijden

Openingstijden

11 oktober 2024 10.00 – 17.00 uur
12 oktober 2024 10.00 – 17.00 uur
13 oktober 2024 10.00 – 17.00 uur

Op- en afbouw

Opbouw

5 oktober 2023
08.00 – 20.00 uur

Afbouw

8 oktober 2023
17.00 – 22.00 uur

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanuit Zwolle neem je vanaf de A28 afrit 21 afslag Ommen naar de N340. Via de N36 en N34 bent u binnen 35 minuten in Hardenberg.

Vanuit Assen volg je de A28 tot deze voorbij Hoogeveen overgaat in de N48. Volg de Coevorderstraat / N377 en N343 tot aan Hardenberg.

Met het OV

De kern Hardenberg ligt aan de treinverbinding tussen Zwolle en Emmen. De actuele reistijden vind je op www.ns.nl. Daarnaast zijn er in de gemeente Hardenberg verschillende bussen die stoppen bij bushalte: De Nieuwe Haven. Dit is op 2 minuten loopafstand van Evenementenhal Hardenberg