Plan Effect neemt organisatie Crea Weekend over

HARDENBERG – Het organisatiebureau Plan Effect neemt per direct de publieksbeurs Crea Weekend over van beursorganisator Easyfairs. Deze driedaagse creatieve beurs in Evenementenhal Hardenberg is al jaren een begrip in de regio. Voor eigenaresse Aline Hofstee van Plan Effect komt een droom uit. “Ik was als klein meisje al helemaal weg van allerlei creatieve hobby’s, het was echt mijn lust en mijn leven. Ook nu nog bezoek ik ieder jaar Crea Weekend samen met mijn dochter en met vriendinnen. Ik vind het een prachtig evenement! Toen de kans zich voordeed om Crea Weekend zelf te mogen organiseren, kon ik niets anders dan dit met beide handen aan te pakken. Het past gewoon heel goed bij mij en bij mijn bedrijf!”, zegt Hofstee.

Organisatiebureau Plan Effect uit Ommen is gespecialiseerd in de organisatie van beurzen, evenementen, fairs, congressen en festivals. Hofstee: “Zo organiseren we events in de IJsselhallen Zwolle en diverse fairs, zoals de Pinksterfair op Landgoed Het Laer in Ommen. En daar komt nu Crea Weekend bij in Hardenberg. Daar zijn we ontzettend blij mee. Het past perfect in ons portfolio en we staan als team te popelen om de eerste editie in april te mogen organiseren. Voor mij persoonlijk is het helemaal speciaal: zoals gezegd ben ik gek van creatieve hobby’s en Crea Weekend staat ieder jaar in mijn agenda. Ik ben een trouwe bezoeker en nu mag ik samen met mijn collega’s dit evenement zelf organiseren. Dat maakt het allemaal heel bijzonder en ik wil Easyfairs bedanken voor deze mooie kans!”

Beursorganisator Easyfairs is zeer verheugd met de overname, met name voor haar deelnemers en bezoekers. “Wij organiseren jaarlijks zo’n tachtig events, waaronder Crea Weekend. Voor de toekomst hebben wij de keuze gemaakt om ons te focussen op andere events, maar wij wilden Crea Weekend niet verloren laten gaan. Crea Weekend is voor duizenden mensen een onmisbaar moment in het jaar. Daarom hebben wij gezocht naar een overnamekandidaat. Met Aline en haar team kunnen wij ons geen betere organisatie wensen. Met hen krijgt Crea Weekend de tijd, ruimte en liefde die het verdient”, zegt Manita Philipsen namens Easyfairs.

Voor meer informatie over Plan Effect: www.planeffect.com.

Gerelateerde berichten