BijoUnique

BijoUnique

Standnummer: 201, 202

Omschrijving

BijoUnique is hét adres voor al je hobbymaterialen! Zij hebben de grootste keuze siliconen mallen, decoraties en aanverwante materialen voor jouw giethars hobby. De mallen zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor resin maar ook voor diverse andere materialen en hobby’s, zoals klei, gips, zeep en zelfs voor chocolade, fondant en bijvoorbeeld cake! Als giethars werken ze met UV-resin (giethars die droogt onder uv-lamp- of daglicht).
Ook sieraad- en creatief beton, Resin en Hearty Clay behoren tot hun assortiment boetseer- en gietproducten.

Voor het decoreren met verf hebben ze een rijk kleurenpalet metallic acryl verven van Cadence in het assortiment.

Voor pyrografie (de kunst van houtbranden) heeft BijoUnique naast de benodigde Pyropen-sets ook alle materialen om deze hobby uit te oefenen.

BijoUnique biedt een uitgebreide keuze in houten objecten voor elk seizoen en geschikt voor diverse hobby’s. Zo zijn er houten bouwplaten en objecten om te bewerken met de Pyropen, om te beplakken, te schilderen en zo meer.

Ben je ook zo dol op bloemen? Ontwerp, maak en decoreer ze dan met de doe het zelf kits of met de losse en aanverwante producten voor deze fleurige hobby.

Uw sieraadhobby komt in de diverse segmenten uitgebreid aan bod. Van kralenhobby tot hangers open/dicht van giethars, beton of hout. Benodigdheden of kant en klaar.

Een uitgebreide keuze in tools en benodigdheden voor elke hobby!

Bezoek de site en laat je inspireren!

https://www.bijounique.nl
info@bijounique.nl

Er worden in de workshopstand weer interessante workshops UV-resin en  houtbranden gegeven. Reserveren is niet nodig.

 

Activiteiten