BijoUnique

BijoUnique

Standnummer: 364, 365

Omschrijving

BijoUnique heeft de grootste keuze siliconen mallen, decoraties en aanverwante materialen voor jouw giethars hobby. De mallen zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor resin maar ook voor diverse andere materialen en hobby’s, zoals klei, gips, zeep en zelfs voor chocolade, fondant en bijvoorbeeld cake! Als giethars werken ze met UV-resin (giethars die droogt onder uv-lamp- of daglicht).
Ook sieraad- en creatief beton, Raysin en Hearty Clay behoren tot ons assortiment boetseer- en gietproducten.

Nieuw toegevoegd aan ons assortiment zijn de Zuri-mallen. Ze zijn bijzonder verheugd je deze hoogwaardige kwaliteit mallen te kunnen aanbieden.

Voor het decoreren met verf hebben ze een rijk kleurenpalet metallic acryl verven van Cadence in het assortiment.

Voor pyrografie (de kunst van houtbranden) hebben ze naast de benodigde Pyropen-sets ook alle materialen om deze hobby uit te oefenen.

BijoUnique biedt een uitgebreide keuze in houten objecten voor elk seizoen en geschikt voor diverse hobby’s. Zo zijn er houten bouwplaten en objecten om te bewerken met de Pyropen, om te beplakken, te schilderen en zo meer.

Ben je ook zo dol op bloemen? Ontwerp, maak en decoreer ze dan met onze doe het zelf kits of met de losse en aanverwante producten voor deze fleurige hobby.
Uw sieraadhobby komt in de diverse segmenten uitgebreid aan bod. Van kralenhobby tot hangers open/dicht van giethars, beton of hout. Benodigdheden of kant en klaar.

Een uitgebreide keuze in tools en benodigdheden voor elke hobby!

Bezoek de site en laat je inspireren!

https://www.bijounique.nl
info@bijounique.nl

Activiteiten

Bij de stand van BijoUnique kun je een workshop ‘pyrografie’ volgen. Pyrografie wordt ook wel de kunst van het hout branden genoemd. Met behulp van verschillende sjablonen teken je een ontwerp op een object naar keuze. Vervolgens ga je deze

Kosten:vanaf €7,50

Bij de stand van BijoUnique kun je een workshop ‘schuifketting of oorbel’ volgen. Je kiest de te gebruiken materialen die jij graag terug wil zien in de ketting/oorbel. Je kunt kiezen kiezen uit o.a. vele soorten deco-metaal, vlokken en/of glitterschijfjes

Kosten:€10 of €15

Bij de stand van BijoUnique kun je een workshop ‘half-edelsteenketting’ volgen. Je maakt een compositie met half-edelstenen naar keuze in een zilver- of goudkleurige hanger. Deze worden in de UV-resin uitgehard. Je kunt extra decoratie aanbrengen door gebruik te maken

Kosten:€10

Locatie

Openingstijden

Social Media