Happy Painting in een aquarel zig zag boekje!

We gaan aan de slag in een leporello aquarelboekje van 10 x 10 cm. Deze heeft 18 pagina’s en is zig zag gevouwen. Tijdens dit gezellige creatieve uurtje kun je proeven wat Happy Painting inhoud en houden we de creaties lekker vrolijk, simpel en speels! Even lekker relaxen tussen al het shoppen door. Mocht je het niet af krijgen, dan geen nood! Je krijgt het boekje natuurlijk gewoon mee naar huis, waar je er dan mee verder kunt. En heb je geen aquarel materialen in huis? Tijdens de beurs zijn er ook Happy Painting Startersets te koop!

Kosten voor deze Happy Painting snuffel workshop zijn € 20,- p/p incl. alle materialen.

– Duur is dus maximaal 1 uur.
– Aanmelden kan via mijn aanmeldformulier: https://forms.gle/8VsyPh1uJzPHKKW4A
– Ook is het natuurlijk mogelijk om via mijn website aan te melden of meer informatie aan te vragen via het contactformulier. www.artbyestherdeboer.nl
– Ik hanteer bepaalde starttijden, die terug te vinden zijn op het aanmeldformulier. Dit kan dus met vooraanmelding. Mocht er plek vrij zijn tijdens de beurs op het eerst volgende tijdstip, dan kan er uiteraard aangeschoven worden tijdens de beurs zonder vooraanmelding. Dus vooraanmelding is verstandig, want vol is vol.