Tijdens deze korte workshop van ca. 1 uur gaan we een kleine roos van koud porselein maken, op draad, die je als decoratie kunt gebruiken.

We werken met voorgekleurde koud porselein. Dit is een niet eetbare klei, welke aan de lucht droogt. Het is volkomen veilig om mee te werken.

Je zult leren hoe je de koud porselein kunt uitrollen, bewerken en tot een roosje kunt vormen. We hebben een snoezige verpakking voor je klaar staan om het mee naar huis te nemen. De beschrijving en uitsteekvormen krijg je mee naar huis, zodat je thuis nog meer roosjes kunt maken.

De workshop wordt vrijdagmiddag gegeven in de workshopruimte van de stand van Ellen’s Creative Cakes. Standnummer 447 op het workshopplein. We hanteren een maximum groep grootte van 6 personen.

Aanmelden kan via de website. Mocht er ruimte zijn dan kun je op de beurs ook aanschuiven, maar degenen die zich via de webshop hebben opgegeven hebben uiteraard voorrang.

Link naar de website: https://www.ellenscreativecakes.nl/thema/workshops-cursussen/workshops-creaweekend-hardenberg.html

graag 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn

De prijs is inclusief koud porselein, gebruik van de materialen en gereedschappen die je nodig hebt. De uitsteekvormen en beschrijving krijg je mee naar huis. De roos geven we, ter bescherming, in een verpakking mee.

Let op: de roos die je maakt is niet eetbaar.

Data:

Vrijdag 6 oktober starttijden: 13.30 – 15.30

Zaterdag 7 oktober starttijden: 13.30

Zondag 8 oktober starttijden: 13.30