Ontdek de betoverende wereld van kalligrafie! Leer sprookjesachtig mooi schrijven met een veerpen en middeleeuwse inkt.

Welke stijl wil jij leren schrijven? Het elegante florentijnse Italicschrift, of het middeleeuwse, gotische texturaschrift? Of misschien wel allebei?

De florentijnse Italicletters zijn elegant en tijdloos. En extra speciaal: Dit sierlijke schrift is ook te gebruiken als artistiek dagelijks handschrift.

De middeleeuwse, gotische texturaletters geven jouw brieven en journals, maar ook zelfgemaakte cadeaus, een unieke historische look.

Lizemijn van LiliLettering, die onder anderen kalligrafeerde voor de Golden Globes, geeft tijdens Crea Weekend elke dag meerdere workshops in deze twee mooie kalligrafieschriften die met een brede pen worden geschreven.

Lizemijn legt je in een uur stap voor stap uit hoe je de kleine letters (minuskels) van deze stijlen zelf uit je pen laat vloeien en hoe je na de workshop verder kunt oefenen.

Ga naar www.demagievankalligrafie.nl om een ticket te kopen om zeker te zijn van een plekje. Mocht er tijdens Crea Weekend nog plek zijn, dan kun je je ook op de stand inschrijven.

Verrijk je leven met kalligrafie en maak adembenemende kaarten, enveloppen, cadeaulabels, brieven, muurteksten en unieke, gepersonaliseerde geschenken!