Hoe leuk is het om je tuin, woonkamer, balkon of bloempot op te vrolijken met deze Happy Painting tuinstekers! Handig als je net wat hebt ingezaaid of om gewoon een bloempot mee op te vrolijken. Of geef je een bos bloemen cadeau? Stop er een eigen gemaakte tuinsteker bij in om deze bos nog net iets specialer en persoonlijker te maken. En met Pasen voor de deur kan je ook alle kanten op met deze tuinstekers. Schilder bijv. de Paashaas, kuikentjes of eieren erop.
Tijdens dit gezellige creatieve uurtje kun je proeven wat Happy Painting inhoudt en zijn de creaties lekker vrolijk, simpel en speels! Even lekker relaxen tussen al het shoppen door. Je gaat in dit uur één tuinsteker maken met een voor- en achterkant. Wees gewaarschuwd: Happy Painting is verslavend! Na deze workshop kun je thuis ook aan de slag om zo de hele tuin vol te zetten met vrolijke Happy Painting tuinstekers. En heb je geen aquarel materialen in huis? Tijdens de beurs zijn er ook Happy Painting Startersets te koop!

Dit jaar mogen kinderen onder de 10 jaar ook meedoen, mits onder begeleiding van een ouder. Dit omdat er vorig jaar toch nog wel wat kinderen waren die het leuk zouden vinden mee te doen.
Kosten voor deze Happy Painting snuffel workshop zijn € 15,- p/p incl. alle materialen.

Je kunt je opgeven via de volgende link:

Crea Weekend Hardenberg