Ontdek de Magie van Kalligrafie tijdens deze unieke workshop van Lizemijn van @LiliLettering!

Kalligrafie is hot! Of je nu kijkt op Insta, TikTok of Pinterest: Kalligrafie is overal. De sierlijke, handgeschreven letters geven je journal, cadeautjes, kaarten, kleding en interieurs een unieke, sprookjesachtige en chique touch.

En iedereen kan het leren, ook als je een doktershandschrift hebt!

Naast mooi schrijven is kalligrafie pure mindfulness. Door je te concentreren op de letters en het geluid van de pen op het papier, kom je helemaal tot rust en vergeet je even de wereld om je heen.

Tijdens deze workshop zul je het prachtige unciaalschrift leren schrijven in een variant met een spitse dooppen en inkt.

Lizemijn begeleidt je stap voor stap en aan het einde van de masterclass kun je alle letters van dit sprookjesachtige schrift schrijven. Met haar tips weet je hoe je thuis verder kunt oefenen om je schrift nog mooier te maken en je eigen, unieke handschrift verder te ontwikkelen.

Als je nog nooit een kalligrafiepen hebt vastgehouden is dit vroeg-Middeleeuwse schrift de perfecte start in kalligrafie. Met het unciaal als basis zul je ook andere kalligrafiestijlen makkelijker onder de knie kunnen krijgen.

En als je al ervaring hebt met kalligrafie of brush lettering, is het unciaalschrift een geweldige aanvulling op je kalligrafie-repertoire.

Mis deze bijzondere kans niet: Ontdek de magie van unciaal kalligrafie en raak betoverd door deze elegante letters!