Tijdens deze korte workshop van ca. 45 minuten gaan we een cupcake versieren in de nieuwste trend de Cartoon Style.

De cupcakes zijn gebakken, ze worden getrempeerd en daarna bekleedt met rolfondant. De decoratie wordt gemaakt en daarna volgt de afwerking in de nieuwste rage. Cool!

De beschrijving en siliconenmal krijg je mee naar huis, zodat je thuis nog meer cupcakes kunt versieren. De cupcake gaat veilig mee naar huis in zijn eigen doosje.

De workshop wordt in de ochtend gegeven in de workshopruimte van de stand van Ellen’s Creative Cakes. Standnummer 447 op het workshopplein. We hanteren een maximum groep grootte van 6 personen.

Aanmelden kan via de website. Mocht er ruimte zijn dan kun je op de beurs ook aanschuiven, maar degenen die zich via de webshop hebben opgegeven hebben uiteraard voorrang.

Link naar de website: https://www.ellenscreativecakes.nl/thema/workshops-cursussen/workshops-creaweekend-hardenberg.html

graag 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn

De prijs is inclusief cupcake, rolfondant, gebruik van de materialen en gereedschappen die je nodig hebt. De siliconenmal en beschrijving krijg je mee naar huis. De cupcake geven we, ter bescherming, in een eigen verpakking mee.

Let op: we werken met eetbaar materiaal. Van te voren graag de handen wassen, er zullen ook handschoenen aanwezig zijn om zo hygienisch mogelijk te werken. Echter, de cupcake die versierd wordt op de beurs kan het beste als voorbeeld genomen worden en thuis, dan onder schone omstandigheden, kan het nogmaals worden herhaald.

Data:

Vrijdag 6 oktober starttijden: 10.30

Zaterdag 7 oktober starttijden: 10.30

Zondag 8 oktober starttijden: 10.30