Creatief journalen met grit paste

506

€15,00.-

ca. 1 uur

Creatief journalen met grit paste

Na workshops met als thema: starten met journaling en werken met Distress Oxide, heb ik voor de beurs van dit najaar weer een nieuwe workshop ontwikkeld. Deze keer gaan we aan de slag met het product grit paste.

Tim Holtz distress grit-paste is een dekkende pasta met een fijne korrel waarmee we hele mooie textuur effecten kunnen creëren. Het is te gebruiken op allerlei ondergronden, zoals bijvoorbeeld distress oxide, aan te brengen met een paletmes en met behulp van stencils creëren we een gaaf effect. Nat en droog te kleuren met verschillende distress producten of verf (zie voorbeelden).

In een uur kun je oefenen met het aanbrengen van deze pasta in een oefenjournal of in je eigen journal. Ook zijn er tal van voorbeelden waardoor je hopelijk veel inspiratie op doet. Natuurlijk is er na het werken met grit paste nog tijd over om je boekje (of eigen journal) verder aan te kleden. Zo kun je ook weer oefenen met distress oxide, gebruik maken van decoupage papier en vele andere spulletjes.

Kosten: €15,00.-

Meld je aan

Deze activiteit wordt gegeven door

Journal by Naomi

Workshop bullet journaling met behulp van Distress Oxide Journal bij Naomi maakt  een mooie journal coverspread met Distress Oxide en stencils. Tijdens rest van de

Bekijk standhouder