Crea Weekend

16 t/m 18 oktober 2020

Evenementenhal Hardenberg

Hét event voor iedereen die van creativiteit en DIY houdt

Crea-Weekend-Hardenberg-dots-e1565352555294.png

De voorjaarseditie van Crea Weekend gaat helaas niet door!

Lieve mensen,

Wij hebben als organisatie de berichten rondom Corona de afgelopen dagen goed in de gaten gehouden en natuurlijk gistermiddag de tijd genomen om de maatregelen van het kabinet op ons in laten werken. De maatregelen zijn geldig tot eind maart, onze beurs is medio april gepland. Omdat het volstrekt onbekend is hoe de situatie zich de komende weken gaat ontwikkelen, hebben wij als organisatie het moeilijke besluit genomen om de voorjaarseditie van Crea Weekend Hardenberg te annuleren. Zo jammer, want het beloofde echt een geweldige beurs te worden!!

 

We kunnen het risico niet nemen dat we straks met z’n allen een prachtige beurs neerzetten, waar vervolgens geen bezoekers op af komen. En het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat de huidige maatregelen na 31 maart worden doorgezet en dat het helemaal niet toe is gestaan om in april een beurs te organiseren.

 

Wij denken dat we nu moeten kiezen voor duidelijkheid. Voor de standhouders, voor u als bezoeker en voor ons. Geen voorjaarseditie van Crea Weekend in Hardenberg dus! We schuiven de beurs door naar de data die we al hadden geprikt voor het najaar: 16 t/m 18 oktober. Reserveert u deze alvast in uw agenda?

 

We gaan nu volop aan de slag met de najaarseditie van Crea Weekend én onze andere evenementen: Pinksterfair Het Laer van 30 mei t/m 1 juni en de Den Alerdinck Zomerfair van 14 t/m 16 augustus.
Hopelijk zijn de maatregelen die nu in Nederland genomen zijn afdoende en kunnen we straks opgelucht ademhalen en weer verder met alles!

 

Met vriendelijke groet,
Team Plan Effect / Organisatie Crea Weekend Hardenberg

CREA WEEKEND HARDENBERG OVERGENOMEN DOOR PLAN EFFECT

Het organisatiebureau Plan Effect neemt per direct de publieksbeurs Crea Weekend over van beursorganisator Easyfairs. Deze driedaagse creatieve beurs in Evenementenhal Hardenberg is al jaren een begrip in de regio. Voor eigenaresse Aline Hofstee van Plan Effect komt een droom uit. “Ik was als klein meisje al helemaal weg van allerlei creatieve hobby’s, het was echt mijn lust en mijn leven. Ook nu nog bezoek ik ieder jaar Crea Weekend samen met mijn dochter en met vriendinnen. Ik vind het een prachtig evenement! Toen de kans zich voordeed om Crea Weekend zelf te mogen organiseren, kon ik niets anders dan dit met beide handen aan te pakken. Het past gewoon heel goed bij mij en bij mijn bedrijf!”, zegt Hofstee.

Heb jij creatieve ideeën om
Crea Weekend nog beter te maken?
Laat het ons weten!