Workshops van bekende bloggers en vloggers

Nieuws

Misschien ken je ze wel van Instagram, Youtube, Facebook of van hun blogpagina. Ze maken de mooiste creaties en delen dit op hun sociale media, Youtube en/of blogs. Tijdens crea weekend nemen diverse bloggers en vloggers jullie mee in hun creatieve wereld. Leer hoe je de meest trendy kaarten kan maken van o.a. A Crea Life en Yassart, daarnaast hebben ze ook een aantal bevriende bloggers en vloggers meegenomen namelijk Krijtgeluk, Studio Loli, Rosanne Creates en Muchable.

Duizenden mensen volgen hen en doen inspiratie op uit de kunstwerken die deze dames maken. Dit jaar kan je het live ervaren op Crea Weekend. De bloggers/vloggers hebben een eigen workshopplein op Creaweekend waar zij jou alle technieken leren om de mooiste creaties te maken. Schuif gezellig aan en laat je inspireren! Laat je creativiteit de vrije loop!

Laat een reactie achter

Crea Weekend

verplaatst naar

16 t/m 18 oktober 2020

Evenementenhal Hardenberg

Wij hebben als organisatie de berichten rondom Corona de afgelopen dagen goed in de gaten gehouden en natuurlijk gistermiddag de tijd genomen om de maatregelen van het kabinet op ons in laten werken. De maatregelen zijn geldig tot eind maart, onze beurs is medio april gepland. Omdat het volstrekt onbekend is hoe de situatie zich de komende weken gaat ontwikkelen, hebben wij als organisatie het moeilijke besluit genomen om de voorjaarseditie van Crea Weekend Hardenberg te verplaatsen naar 16 t/m 18 oktober.