Waarom deelnemen

Een dag vol creativiteit

Crea Weekend is hét event voor de echte creatieveling! Tijdens Crea Weekend ontmoet u dé creatieveling die houdt van creativiteit en DIY. Van sieraden, groen decoratie en scrapbooking tot haakwerken, schilderen, bakken en nog veel meer. Alle creatieve hobby’s zijn welkom op ons event! Twijfelt u of uw branche er tussen past? Neem met ons contact op.


Shop till you drop

U heeft de kans om de bezoeker kennis te laten maken met uw producten en uw ideeën te delen. Het grote voordeel van deelname is dat de klant naar u komt! U ontmoet in drie dagen tijd een groot aantal klanten en heeft de mogelijkheid uw product op een unieke manier te presenteren. 84% van de bezoekers is opzoek naar nieuwe creatieve inspiratie!

Heel veel workshops

De beleving van de bezoeker staat tijdens Crea Weekend centraal. Naast de verkoop van spullen worden er daarom veel workshops, demonstraties en masterclasses gegeven. Bent u de haakheld met een nieuwe techniek of bent u de een van de beste in scrapbooking? Lijkt het u leuk om workshops te verzorgen of een masterclass te geven tijdens Crea Weekend? Dan zijn wij op zoek naar u!

Aftermovie Crea Weekend voorjaar 2023