Uw deelname

Samen staan we sterk!

Organisatiebureau Plan Effect heeft meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van grote en kleine evenementen. De kennis en ervaring van exposanten, partijen en bijbehorende communities staan bij ons altijd voorop. We denken graag met u mee over de invulling en zijn in staat om u van A tot Z te ondersteunen in aanloop naar uw beursdeelname . Zo kunt u zich compleet focussen op uw eigen doelstellingen.

In de spotlight

Workshops / Demonstraties

Biedt u een workshop of demonstratie aan op Crea Weekend? Wij geven hier graag wat extra aandacht aan. Lever via onderstaande button tekst (maximaal 50 woorden) en wat foto's hierover aan. Wij gebruiken dit voor onder andere de website, sociale media en onze event special.

Wat kunt u van ons verwachten?

Advies op maat

Als beursorganisatie staan wij altijd tot uw beschikking en helpen u graag met al uw vragen voor, tijdens en na beurs. Wij kijken graag met u mee naar verschillende mogelijkheden om uw deelname extra bijzonder te maken. Neem contact op om met ons te overleggen

Gratis promotiemateriaal

U ontvangt van ons een pakketje flyers en een aantal toegangskaarten om uit te delen aan uw klanten. Zo kunt u uw relaties uitnodigen voor de beurs. Ook stellen wij een online media kit voor u samen met verschillende banners en foto's om uw deelname online te promoten aan uw doelgroep. Als de media kit beschikbaar is, kunt u deze hier vinden.

Standhoudersbadges

De standhoudersbadges zullen uitgereikt worden op de beurs.
Het is gratis parkeren voor zowel standhouders als bezoekers.