ArtClayAcademy.eu

ArtClayAcademy

Standnummer: 235

Omschrijving

Zelf thuis je eigen zilveren sieraden maken met zilverklei /Art Clay Silver. Maak in een handomdraai tal van bijzondere sieraden zoals oorbellen, hangers, ringen en armbanden, zonder dat je daarvoor een opleiding als goudsmid genoten moet hebben.
De mogelijkheden met klei zijn onbeperkt, bijna alle denkbare vormen kun je ermee maken; gladde en strakke sieraden of sierlijke bewerkelijke sieraden, eventueel in combinatie met glas, UV resin, porselein, decoraties, natuurstenen, zirconia’s etc.
Art Clay is gemaakt van gerecycled zilver, goud, koper of brons, gemengd met bindmiddelen en water. Op onze stand laten we graag de verschillende soorten Art Clay zien en de verschillende mogelijkheden die deze klei geeft tot unieke en persoonlijke sieraden en objecten.
De klei is veilig en niet giftig. Art Clay producten zijn gemakkelijk te verwerken zonder dat je daarvoor dure gereedschappen hoeft aan te schaffen. De verwerking kan je vergelijken met boetseerklei. Art Clay producten kunnen worden afgebakken op een gasfornuis, met een gasbrander ( Torch) of in een speciale oven. Tijdens het afbakken branden bindmiddelen weg, waardoor puur zilver ( 99,9%), zuiver koper (meer dan 99,5%), puur brons, of goud (22K) overblijft. Na het afbakken heb je een uniek en puur zilveren (koperen, gouden, bronzen) sieraad. Met de goud klei en goud pasta is het ook mogelijk zilver te vergulden.
Bij ArtClayAcademy in de stand vind je
• Informaties over workshops en opleidingen
• Voorbeelden van de mogelijkheden van Art Clay
• Informatie over de verschillende soorten Art Clay
• Starterskits met alles wat je nodig hebt om direct thuis te beginnen met het maken van unieke persoonlijke en duurzame sieraden.
Website: https://artclayacademy.eu/

Activiteiten

Wil je tijdens het Crea-Weekend kennis maken met Art Clay Silver?
Volg dan de gezellige mini workshop “Inspired bij Nature” bij ArtClayAcademy in de stand.
Tijdens dezer korte workshop maak je in een paar eenvoudige stappen zelf een fijn zilveren

Kosten:€ 24,-