Brenda Bakker

Standnummer

Inspiratieplein (zondag)

Brenda Bakker

Leer de fijne kneepjes van Procreate!

Bij de vorige editie van Crea Weekend hadden we Brenda Bakker uitgenodigd om een demonstratie #procreate te geven, deze keer komt Brenda op zondag 10 maart echt workshops procreate geven!! Let op:┬á het is hierbij wel van belang dat je in het bezit bent van je eigen Ipad met Procreate en een apple pencil en zeker ook een beetje ervaring hebt met procreate. Je mag zeker een redelijke beginner zijn nog maar niet compleet nieuw met procreate aangezien het geen workshop is voor Procreate zelf ­čÖé

Er zijn 3 workshoprondes:

10.30-12.00 uur
13.00-14.30 uur
15.00-16.30 uur

De prijs voor de workshops is 19,95.  Hiervoor krijg je, naast de workshop zelf natuurlijk, ook een canvas en een brushset, die je mag houden en keer op keer (letterlijk oneindig vaak) kunt gebruiken!

Tof toch??
Reserveer snel je plekje bij Brenda aan de tafel!

Je kent Brenda misschien ook wel van haar Instagram account @dekwebbel https://www.instagram.com/dekwebbel en ook heeft zij een eigen Youtube kanaal https://www.youtube.com/brendabakker met leuke how to videoÔÇÖs, timelapses en leuk digitaal letter abc.

Brenda geeft ook al jarenlang online les op het Amerikaanse platform Skillshare en al bijna 30.000 mensen wereldwijd hebben haar verschillende cursussen gevolgd. Deze manier van tekenen en letteren heeft dan ook geen geheimen meer voor Brenda.

Digitaal tekenen is haar grootste passie en ze kan dan ook niet wachten om nog meer mensen enthousiast kennis te laten maken met het digitaal tekenen. Want, zoals ze zelf altijd zegt, dit is veel te leuk om niet te delen. Ik wil dat anderen er net zo veel plezier aan kunnen beleven als dat ik heb.

Brenda werkt op een iPad met een Apple pencil en de app Procreate. De app is een eenmalige aanschaf van maar 15.99 euro. Geen abonnement nodig en wanneer je deze eenmaal hebt, kan je gelijk aan de slag.

 

Bekijk website

Activiteiten van Brenda Bakker

Leer de fijne kneepjes van Procreate

  Bij de vorige editie van Crea Weekend hadden we Brenda Bakker uitgenodigd om een demonstratie #procreate te geven, deze keer komt Brenda op zondag…

Bekijk activiteit