Ontwikkelingen rondom Crea Weekend 2020

Nieuws

Beste bezoeker,

Er is een nieuwe ontwikkeling rondom Crea Weekend Hardenberg, waar we je graag van op de hoogte stellen. Easyfairs Nederland, de organisatie achter Crea Weekend, heeft besloten om afscheid te nemen van alle Crea Evenementen in 2020. Momenteel wordt er gekeken of de edities van Crea Weekend in Hardenberg eventueel overgenomen kunnen worden door een externe partij.

Easyfairs neemt ieder jaar haar eigen evenementen onder de loep om te kijken wat nog goed past hij de vraag van onze bezoekers en exposanten. Afgelopen edities hebben we van bezoekers veel feedback gekregen. Hier willen we graag aan werken, maar vanwege de korte aanlooptijd naar ieder evenement, lukt het ons niet om bepaalde terugkerende issues goed aan te pakken.

Alle evenementen van Crea College 2020 zijn in ieder geval geannuleerd; het gaat hierbij om zowel de voorjaarseditie van 31 januari & 1, 2 februari als de najaarseditie van 25, 26 en 27 september. Wat er met beide edities van Crea Weekend gaat gebeuren, is momenteel nog onduidelijk. Easyfairs Nederland hoopt dat beide edities (voorjaar: 17, 18 en 19 april en najaar: 2, 3 en 4 oktober) gewoon op de evenementenkalender zullen blijven staan. Houd onze website en de social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws rondom deze ontwikkeling.

We willen iedereen die ooit heeft deelgenomen aan Crea College of één van de edities heeft bezocht, enorm bedanken voor alle creatieve gezelligheid in de afgelopen jaren!

Laat een reactie achter

Crea Weekend

verplaatst naar

16 t/m 18 oktober 2020

Evenementenhal Hardenberg

Wij hebben als organisatie de berichten rondom Corona de afgelopen dagen goed in de gaten gehouden en natuurlijk gistermiddag de tijd genomen om de maatregelen van het kabinet op ons in laten werken. De maatregelen zijn geldig tot eind maart, onze beurs is medio april gepland. Omdat het volstrekt onbekend is hoe de situatie zich de komende weken gaat ontwikkelen, hebben wij als organisatie het moeilijke besluit genomen om de voorjaarseditie van Crea Weekend Hardenberg te verplaatsen naar 16 t/m 18 oktober.